Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

📰

Haber Platformuna Git

Bu alanı düzenlemek için Admin panel >> Tema özellikleri >> 🟪[XGT] Style V9 - Mini duyuru blokları >> Sekmesine gidiniz

⭐️

Tüm Hisseleri Görüntüle

Bu alanı düzenlemek için Admin panel >> Tema özellikleri >> 🟪[XGT] Style V9 - Mini duyuru blokları >> Sekmesine gidiniz

🌎

Popüler Haberleri Görüntüle

TUPRS Hisse - Tüpraş Hisse Yorumları | Rota Borsa Forum

Tüpraş Ürün Marjları (Tacirler Yatırım )

Tüpraş, Mart ayı ürün marjlarını açıkladı. Buna göre, orta distilat ürünler
içinde motorin marjı, aylık bazda %21 daralarak 15,5 $/V olurken, jet
yakıtı marjı aylık bazda %13 daralarak 13,8 $/v oldu. Hafif distilat ürünler
içinde benzin marjı bir önceki aya göre %19 düşerek 11,7 $/v olurken,
fuel oil marjı eksi 6,4 $/v olarak kaydedildi. Buna göre bütün ürün
marjları bir önceki aya göre gerilerken, fuel oil dışındaki ürünlerin
marjları son 5 yıl ortalamalarının altında gerçekleşti. Motorin, jet yakıtı ve
benzin marjları yüksek baz nedeniyle yıllık bazda daralırken, fuel oil marjı
yıllık bazda iyileşti. Aylık bazda gerilemeler nedeniyle açıklanan veriyi
sınırlı negatif olarak değerlendiriyoruz. Tüpraş için 208,10TL hedef fiyat
ile AL tavsiyemiz bulunuyor.

Tacirler Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
www.tacirler.com.tr

Henüz benim hesabıma da geçmedi temettüm. Geçtiğimde sizlerle paylaşacağım.

Tüpraş hisselerinde kanala göre 123 destek olarak öne çıkıyor. Olur da aşağı doğru savrulma olursa uzun dönemde defalarca destek olan 500 günlük ortalama bölgesi 119 desteği bulunur. Borsada çok büyük türbülans, haber akışı olmadıkça bu destek bölgelerinin altında fiyatlama olmasını beklemiyorum.

1745134118632.png

Tüpraş çalışanları ile toplu sözleşmeden dolayı anlaşmazlık oldu ve grev var. Hisseye etkisi ne olu bilmiyorum

Bugün de eksi kapattı. Sanırım bilanço kötü bekleniyor. Bilanço beklentileri nasıl bilen var mı ?

Teşekkürler. En azından Tüpraş için kötü beklenen bilanço geride kaldı diyebiliriz sanırım. Umarım en kötüsü geride kalmıştır.

TÜPRS ta şu an devam eden henüz GREV aşamasına gelmemiş bir iş yavaşlatma / iş bırakma gibi bir eylem devam ediyor.

olay, işveren / sendika uyuşmazlığı.

tabii ki bir orta yol bulunacaktır, greve bu hükümet izin vermez sanırım diğerlerine olduğu gibi.

sonuç olarak anlaşmazlık bitince hakettiği yerleri bulacaktır

ben bugün sattım.. yeni haberleri bekler o na göre yeni poz. alırım veya almam

122 yi sert aşağı kırdi, hacım artışı ile..teknik analizde bunlar OLUMSUZ İŞARETLER

aşağı hareket devam ederse 118 / 117 leri gösterebilir spek

oralarda benim YENİ ALIM yerim olabilir

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Tema özelleştirmeleri kullanılamıyor!

Tema özelleştirme alanlarını sizin için kullanılamıyor, lütfen daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

• Renk kombinasyonları kullanılamıyor!

Renk kombinasyonları sizin için kullanılamıyor, bu alan yöneticiler tarafından kısıtlanmış olabilir. Daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

Arkaplanlar kullanılamıyor!

Arkaplan kontrolleri sizin için kullanılamıyor, bu alan yöneticiler tarafından kısıtlanmış olabilir. Daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

Geri