Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

📰

Haber Platformuna Git

Bu alanı düzenlemek için Admin panel >> Tema özellikleri >> 🟪[XGT] Style V9 - Mini duyuru blokları >> Sekmesine gidiniz

⭐️

Tüm Hisseleri Görüntüle

Bu alanı düzenlemek için Admin panel >> Tema özellikleri >> 🟪[XGT] Style V9 - Mini duyuru blokları >> Sekmesine gidiniz

🌎

Popüler Haberleri Görüntüle

Kalyon Güneş Teknolojileri Üretim A.Ş. (KLYPV) Halka Arz

tsigalko9

Yeni Üye
Kalyon Güneş Teknolojileri Üretim A.Ş. (KLYPV) halka arzı hakkındaki tüm bilgileri bu başlık altında paylaşabiliriz.

1738263337955.jpeg

Son düzenleme:
SPK Kalyon Güneş Teknolojileri Üretim A.Ş. (KLYPV) halka arzına onay verdi!

Sermaye Piyasası Kurulu’nun (SPK) bu akşam yayımladığı bültende Kalyon Güneş Teknolojileri Üretim A.Ş. (KLYPV) halka arzına onay verdi. Halka arz büyüklüğü 3.257.325.121 TL olacak. Şirket önümüzdeki günlerde onaylı izahnamesini yayınlayacak ve halka arz detayları belli olacak.

image-110.png

Son düzenleme:
Kalyon Güneş Teknolojileri (KLYPV) katılım endeksine uygun mu? Kalyon Güneş Teknolojileri caiz mi? Halka arz helal mi?

Kalyon Güneş Teknolojileri Üretim A.Ş. (KLYPV) halka arzı, onaylı izahname ile birlikte yayınlanan borsa görüşüne göre katılım endeksine uygun değildir.

Kalyon Güneş Teknolojileri katılım endeksine uygun mu? Kalyon Güneş Teknolojileri caiz mi? Halka arz helal mi? HABERLER, Gündemdekiler, Şirket Haberleri Rota Borsa

Son düzenleme:
Kalyon Güneş Teknolojileri (KLYPV) hangi bankalarda var? Kalyon Güneş Teknolojileri aracı kurumlar

Kalyon Güneş Teknolojileri Üretim A.Ş. (KLYPV) halka arzına katılım sağlanabilecek banka ve aracı kurumların listesi şu şekilde;

Kalyon kurumlar​

• A1 Capital Menkul Değerler A.Ş.
  • Acar Menkul Değerler A.Ş.
  • Ata Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş.
  • Ak Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
  • Akbank T.A.Ş.
  • Ahlatçı Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
  • ALB Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
  • Alnus Yatırım menkul Değerler A.Ş.
  • Alternatif Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
  • Anadolu Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
  • Anadolu Bank A.Ş.
  • Aktif Yatırım Bankası A.Ş.
  • Bizim Menkul Değerler A.Ş.
  • Bulls Yatırım menkul Değerler A.Ş.
  • Burgan Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
  • Colendi Menkul Değerler A.Ş.
  • Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş.
  • Denizbank A.Ş.
  • Dinamik Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
  • Garanti Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
  • Garanti Bankası A.Ş.
  • Fibabanka A.Ş.
  • Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
  • Global Menkul Değerler A.Ş.
  • Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
  • Halk Bankası A.Ş.
  • ICBC Turkey Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
  • ING Menkul Değerler A.Ş.
  • ING Bank A.Ş. (Özel bankacılık şubeleri)
  • İnfo Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
  • INTEGRAL Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
  • InvestAZ Yatırım menkul Değerler A.Ş.
  • İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
  • İş Bankası A.Ş.
  • Marbaş Menkul Değerler A.Ş.
  • Meksa Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
  • Osmanlı Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
  • Odeabank A.Ş.
  • Oyak Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
  • Pay Menkul Değerler A.Ş.
  • PhillipCapital Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
  • Piramit Menkul Kıymetler A.Ş.
  • Prim Menkul Değerler A.Ş.
  • QNB Bank A.Ş.
  • QNB Yatırım Menkul Değerler
  • Şeker Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
  • Şekerbank A.Ş.
  • Tacirler Yatırım Menkul Değerler A.Ş.Ş.
  • TEB A.Ş.
  • TEB Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
  • Tera Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
  • Trive Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
  • Turkish Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
  • Ünlü Menkul Değerler A.Ş.
  • Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
  • Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.
  • Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
  • Vakıflar Bankası A.Ş.
  • Yatırım Finansman Menkul Değerler A.Ş.
  • Ziraat Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
  • Ziraat Bankası A.Ş.
Daha önceki bazı halka arzlarda konsorsiyum dışında kalan Akbank, Ak Yatırım, Yapı Kredi, Yapı Kredi Yatırım, TEB ve TEB Yatırım, Garanti Bankası ve ING Bank, Kalyon halka arzında konsorsiyum üyesi olarak yerini aldı.

Son düzenleme:
Kalyon Güneş Teknolojileri (KLYPV) kaç lot verir? Kalyon Güneş Teknolojileri kişi başı kaç lot düşer?

Kalyon Güneş Teknolojileri Üretim A.Ş. (KLYPV) bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yöntemi ile halka arz olacak! Halka arz için önümüzdeki hafta talep toplanacak.

Kalyon Güneş Teknolojileri Üretim A.Ş. (KLYPV) halka arzında halka arzında bireysel yatırımcılara 18.533.856 lot hisse ayrılmıştır. Katılımcı sayısı üzerinden hesap yapılacak olursa; Halka arza 300 bin kişinin katılması halinde 62 lot, 400 bin kişinin katılması halinde 46 lot, 500 bin kişinin katılması halinde 37 lot, 750 bin kişinin katılması halinde 25 lot düşmesi beklenebilir ancak;

Halka arzın büyük halka arzlarından biri olması ve son dönemlerde halka arzlara katılımın azalması, katılımcıların bu hesaplardan daha yüksek hisse sahibi olma ihtimalini de doğurabilir. Yatırımcıların bu hususu göz önünde bulundurmaları daha sağlıklı olacaktır.

Son düzenleme:

Kalyon Güneş Teknolojileri (KLYPV) halka arz tarihi açıklandı

Kalyon Güneş Teknolojileri Üretim A.Ş. (KLYPV) halka arzı için talep toplama tarihleri 05-06-07 Şubat 2025 olarak belirlendi. Halka arz için 3 iş günü süresince talep toplanacak.

Erdoğan'ın açılışını yaptığı Kalyon Enerji halka arz oluyorsa, bana da talep göndermek düşer.:cool:

Son düzenleme:
Kalyon Güneş Teknolojileri (KLYPV) kaç lot verdi? Kalyon PV halka arz sonuçları açıklandı!

Kalyon Güneş Teknolojileri Üretim A.Ş. halka arzında toplam 289.776 bireysel yatırımcıya hisse dağıtımı yapıldı. Halka arzın büyük bir arz olması ve katılımcı sayısının düşük olması sebebiyle bireysel yatırımcılar talep ettiği kadar hisse sahibi oldu. Katılımcı sayısı hesabına göre halka arza yüksek başvurulu yatırımcı olarak katılım sağlayan bireysel yatırımcıların ise 7615 lota kadar olan taleplerinin tamamı karşılandı. Kalyon Güneş Teknolojileri Üretim A.Ş.'nin paylarının, 5-6-7 Şubat 2025 tarihlerinde gerçekleştirilen halka arzında, arz edilen toplam payların %5''inden fazla pay alan gerçek veya tüzel kişi bulunmuyor. Payların bu hafta borsada işlem görmeye başlaması bekleniyor.

Kalyon Güneş Teknolojileri Üretim A.Ş.’nin (“Şirket”) paylarının halka arzına ilişkin talep toplama işlemleri, 5-6-7 Şubat 2025 tarihleri arasında gerçekleşmiştir. Şirket’in 1 TL nominal değerli payları 70,30 TL fiyattan halka arz edilmiş olup, 46.334.639 TL nominal değerli payların satışı sonucunda halka arz büyüklüğü 3.257.325.122 TL olarak gerçekleşmiştir. Halka arzda,
  • Yurt İçi Bireysel Yatırımcılar’a tahsis edilen payların 0,88 katı,
  • Yüksek Başvurulu Yatırımcılar’a tahsis edilen payların 4,48 katı,
  • Yurt İçi Kurumsal Yatırımcılar’a tahsis edilen payların 1,24 katı ve,
  • Yurt Dışı Kurumsal Yatırımcılar’a tahsis edilen payların 1,26 katı talep toplanmıştır.
    Böylece, halka arzda planlanan tahsisatın toplam 1,42 katı talep toplanmıştır. Halka arz sonucunda, 289.776 adedi Yurt İçi Bireysel Yatırımcılar, 900 adedi Yüksek Başvurulu Yatırımcılar, 115 adedi Yurt İçi Kurumsal Yatırımcılar, 10 adedi Yurt Dışı Kurumsal Yatırımcılar olmak üzere, toplam 290.801 yatırımcının talebi karşılanacak şekilde dağıtım yapılmıştır. Halka arz fiyatı üzerinden yatırımcı grubu bazında talep ve dağıtım bilgisi aşağıdaki tabloda yer almaktadır.
image-30.png

Kalyon Güneş Teknolojileri (KLYPV) işlem tarihi açıklandı! Kalyon PV borsada ne zaman işlem görecek?

Halka arz edilen 46.334.639 TL nominal değerli Şirket paylarının 13/02/2025 tarihinden itibaren Yıldız Pazar'da 70,30 TL baz fiyat, "KLYPV.E" kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacağı belirtildi. İlgili sırada maksimum emir değeri 1.000.000 TL olarak belirlendi.

13 Şubat 2025 tarihinde işlem görmeye başlayacak olan Kalyon Güneş Teknolojileri Üretim A.Ş. (KLYPV) borsaya 7 endekse dahil olarak merhaba diyecek.

"KALYON GUNES TEKNOLOJILERI payları, 13/02/2025 tarihinden itibaren Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlayacağından, söz konusu tarihten itibaren BIST Tüm, BIST Tüm-100, BIST Yıldız, BIST Halka Arz, BIST Hizmetler, BIST Elektrik ve BIST Ankara endeksleri kapsamına dahil edilecek olup, endekslerin hesaplanmasında şirketin paylarının sayısı 411.441.018 ve fiili dolaşımdaki pay oranı ise %11 olarak dikkate alınacaktır.

Endeks Şirketlerinde Değişiklik
Pay AdıKapsamına Dahil Edildiği Endeks Geçerlilik Tarihi
KALYON GUNES TEKNOLOJILERIXUTUM 13/02/2025
KALYON GUNES TEKNOLOJILERIXTUMY 13/02/2025
KALYON GUNES TEKNOLOJILERIXYLDZ 13/02/2025
KALYON GUNES TEKNOLOJILERIXHARZ 13/02/2025
KALYON GUNES TEKNOLOJILERIXUHIZ 13/02/2025
KALYON GUNES TEKNOLOJILERIXELKT 13/02/2025
KALYON GUNES TEKNOLOJILERIXSANK 13/02/2025

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Tema özelleştirmeleri kullanılamıyor!

Tema özelleştirme alanlarını sizin için kullanılamıyor, lütfen daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

• Renk kombinasyonları kullanılamıyor!

Renk kombinasyonları sizin için kullanılamıyor, bu alan yöneticiler tarafından kısıtlanmış olabilir. Daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

Arkaplanlar kullanılamıyor!

Arkaplan kontrolleri sizin için kullanılamıyor, bu alan yöneticiler tarafından kısıtlanmış olabilir. Daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

Geri