Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

📰

Haber Platformuna Git

Bu alanı düzenlemek için Admin panel >> Tema özellikleri >> 🟪[XGT] Style V9 - Mini duyuru blokları >> Sekmesine gidiniz

⭐️

Tüm Hisseleri Görüntüle

Bu alanı düzenlemek için Admin panel >> Tema özellikleri >> 🟪[XGT] Style V9 - Mini duyuru blokları >> Sekmesine gidiniz

🌎

Popüler Haberleri Görüntüle

herkese selamlar bol bereketli günler dilerim | Rota Borsa Forum

alikara98

Yeni Üye
Beyler herkese selamlar bol bereketli günler dilerim, geçen bi sayfada görmüştüm hayat finans avantajlı katılma hesabı, bilgisi olan yada kullanan var mıdır aramızda varsa bilgi alsam biraz.

Dostum selam ben biraz bakınmıştım geçen gün, aslında bildiğimiz katılım hesabı oluyor ama diğerlerine göre bazı avantajları var bunun.

Bildiğim kadarıyla kâr paylaşım oranı diğer bankalara göre daha yüksek %92, ayrıca hesapta alt limit 50k üst limit 2Mn tl ve vade süresi 32 günden başlıyor yani kısa vadede de değerlendirilebilir. Birde bankanın dijital olması sebebiyle sağladığı avantajlar var hesap işletim ücreti veya eft/havale masrafı da almıyor hayat finans.

Ustam bankayı arasam bu kadar net bilgi alamazdım belki :) çok açıklayıcı ve faydalı oldu

Herkese merhaba burada bir yanlışlığı düzelteyim insanları aldatmak bu kadar kolay olmamalı.

Bankanın müşteri temsilcisinin bahsettiğine göre bir ticaret işlemi oluşuyor ve ticaret işlemine göre kar payı dağıtılıyor

Dağıtılan kar payı %92
Bunun %10'u bankaya ait %82'si müşteriye kalıyor
Fakat en önemli kısma geliyoruz.

Bu oran bankanın verdiği faiz oranı değil kar payı oranı
Size aşağıda bugün 1 milyon yatırsanız 32 ve 96 günde ne alacağınızı gösteren birkaç tablo atıyorum.

Maksimum %46 yıllık
1000119188.jpg

1000119187.jpg

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Tema özelleştirmeleri kullanılamıyor!

Tema özelleştirme alanlarını sizin için kullanılamıyor, lütfen daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

• Renk kombinasyonları kullanılamıyor!

Renk kombinasyonları sizin için kullanılamıyor, bu alan yöneticiler tarafından kısıtlanmış olabilir. Daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

Arkaplanlar kullanılamıyor!

Arkaplan kontrolleri sizin için kullanılamıyor, bu alan yöneticiler tarafından kısıtlanmış olabilir. Daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

Geri