Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

📰

Haber Platformuna Git

Bu alanı düzenlemek için Admin panel >> Tema özellikleri >> 🟪[XGT] Style V9 - Mini duyuru blokları >> Sekmesine gidiniz

⭐️

Tüm Hisseleri Görüntüle

Bu alanı düzenlemek için Admin panel >> Tema özellikleri >> 🟪[XGT] Style V9 - Mini duyuru blokları >> Sekmesine gidiniz

🌎

Popüler Haberleri Görüntüle

FZLGY | Rota Borsa Forum

burakimamm52

Yeni Üye
Arkadaşlar son zamanlarda portföye gayrimenkul hissesi eklemeye başladım. 2023 yılının sonundan beri sepetimde gayrimenkul taşımıyordum. Yaklaşık Bir buçuk yıl aradan sonra gayimenkul hissesi eklemeye başladım. Sektörde en ilgimi çeken kağıt Fuzul gyo oldu. Şirket gayrimenkul sektöründe sağlam bir yere sahip 2023te halka arz oldular ve hisse fiyatları o zaman oldukça uygun bir seviyedeydi şuan borsa istanbulda FZLGY koduyla işlem görüyo. Aldığımdan beri iyi bir performans sergiledi.
Biliyorum gayrimenkul sektörü son yıllarda iyi performans göstermiyor. Fakat Fuzul ilginç bir şirket her ay bir proje lansmanının reklamını yapıyorlar. Diğer konut firmaları 2 yılda bir projeyi satmaya çalışırken bu firma sürekli yeni bir projeye başlıyor. Özellikle önümüzdeki dönemde faiz indirimleri başlayıp konut kredilerinin önü açıldığında ilk uçacak hisselerden biri olduğuna inanıyorum. Satış ve pazarlama ağı sektördeki rakiplerine göre çok daha güçlü duruyor.
Tabii her yatırımda olduğu gibi dikkat etmek gerek ama Fuzul GYO projeleri borsa performansı ve genel güvenilirliğiyle iyi bir seçenek gibi gözüküyor ben ufak eklemeler ile devam ediyorum ama ciddi bir potansiyel var eğer sepetinize gayrimenkul kağıdı eklemek isterseniz göz önünde bulundurmanızda fayda var.

Bende geçen ay Fuzul GYO hissesini aldım. Biraz uzun vadeli bir yatırım yapmayı düşündüm, şirketin projeleri İstanbul gibi gelişen bölgelerde olduğu için bence gelecekte değerleneceğini düşünüyorum. umarım güzel kazançlar elde ederim.

Bende geçen ay Fuzul GYO hissesini aldım. Biraz uzun vadeli bir yatırım yapmayı düşündüm, şirketin projeleri İstanbul gibi gelişen bölgelerde olduğu için bence gelecekte değerleneceğini düşünüyorum. umarım güzel kazançlar elde ederim.
Bir süredir takip ediyorum bu şirketi, gayrimenkul sektöründe güvenilir bir firma olduğunu düşünüyorum. Uzun vadede değer kazanma potansiyeli yüksek. Fuzul GYO’nun projeleri gerçekten dikkat çekici. Ancak biraz sabır gerektiriyor iyi bir fırsat olabilir.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Tema özelleştirmeleri kullanılamıyor!

Tema özelleştirme alanlarını sizin için kullanılamıyor, lütfen daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

• Renk kombinasyonları kullanılamıyor!

Renk kombinasyonları sizin için kullanılamıyor, bu alan yöneticiler tarafından kısıtlanmış olabilir. Daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

Arkaplanlar kullanılamıyor!

Arkaplan kontrolleri sizin için kullanılamıyor, bu alan yöneticiler tarafından kısıtlanmış olabilir. Daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

Geri