Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

📰

Haber Platformuna Git

Bu alanı düzenlemek için Admin panel >> Tema özellikleri >> 🟪[XGT] Style V9 - Mini duyuru blokları >> Sekmesine gidiniz

⭐️

Tüm Hisseleri Görüntüle

Bu alanı düzenlemek için Admin panel >> Tema özellikleri >> 🟪[XGT] Style V9 - Mini duyuru blokları >> Sekmesine gidiniz

🌎

Popüler Haberleri Görüntüle

Fonet | Rota Borsa Forum

yusuf

Yeni Üye
Borsamızda FONET İsminde bir hisse var borsada yeni olduğum için merak ediyorum bilen arkadaşlardan bilgi almak isterim. Benim mesleğim Bilgisayar Mühendisi borsada yazılım firması olarak etiket taşıyan fakat imcelediğim zaman aslında çokta yazılımla alakalı değiller. Sorum Fonet i incelediğimde gerçekten yazılım firması ve kamu ya yazılım yapıyor ve tekel gibi satışlar yapıyor. Her bilanço döneminde hem karını hemde öz kaynaklarını artırıyor ve sık, sık yeni işler alıyor kap haberleri oldukça çok yakın gelecekte Suriye,ırak gibi ülkelere de gireceğini tahmin ediyorum. Hastahane,laboratuvar, Görüntüleme Arşivi yazılımı gibi özel bir iş yapıyor. Fakat nedense yatırımcılar tarafından ilgi görmüyor nedense sosyal medya fenomenleri , ekonomistler bu hisse hakkında hiç inceleme ve yorumlar yapmıyor ben borsayı çok iyi bilmediğim için bu durum hakkında bana bilgi verebilecek bir bilen varmı acaba benim gözden kaçırdığım ne acaba?

Borsamızda FONET İsminde bir hisse var borsada yeni olduğum için merak ediyorum bilen arkadaşlardan bilgi almak isterim. Benim mesleğim Bilgisayar Mühendisi borsada yazılım firması olarak etiket taşıyan fakat imcelediğim zaman aslında çokta yazılımla alakalı değiller. Sorum Fonet i incelediğimde gerçekten yazılım firması ve kamu ya yazılım yapıyor ve tekel gibi satışlar yapıyor. Her bilanço döneminde hem karını hemde öz kaynaklarını artırıyor ve sık, sık yeni işler alıyor kap haberleri oldukça çok yakın gelecekte Suriye,ırak gibi ülkelere de gireceğini tahmin ediyorum. Hastahane,laboratuvar, Görüntüleme Arşivi yazılımı gibi özel bir iş yapıyor. Fakat nedense yatırımcılar tarafından ilgi görmüyor nedense sosyal medya fenomenleri , ekonomistler bu hisse hakkında hiç inceleme ve yorumlar yapmıyor ben borsayı çok iyi bilmediğim için bu durum hakkında bana bilgi verebilecek bir bilen varmı acaba benim gözden kaçırdığım ne acaba?
Sosyal medyada veya başka platformlarda bir şirketin ilgi odağı olabilmesi için hisse fiyatının çok sert dalgalanması gerekiyor. Kısa sürede çok hızlı değer artışı veya değer kaybı olduğunda o hisse gündem olabiliyor. FONET hisseleri, 2024 yılı Ocak ayında 6 TL fiyatından 3 gibi sürede 59 TL'ye yükseldi. FONET kısa sürede 9 kat yükseldiğinde sosyal medyada ve birçok platformda gayet takip edilen ve herkesin konuştuğu bir şirket haline gelmişti. Şu anda yükseliş süreci bitip sessiz sakin seanslar yaşandığından ilgi de azalmış oldu.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Tema özelleştirmeleri kullanılamıyor!

Tema özelleştirme alanlarını sizin için kullanılamıyor, lütfen daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

• Renk kombinasyonları kullanılamıyor!

Renk kombinasyonları sizin için kullanılamıyor, bu alan yöneticiler tarafından kısıtlanmış olabilir. Daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

Arkaplanlar kullanılamıyor!

Arkaplan kontrolleri sizin için kullanılamıyor, bu alan yöneticiler tarafından kısıtlanmış olabilir. Daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

Geri