USD32,20
EURO35,01
GBP41,03
EURO/USD1,09
BIST10.643,58
Petrol84,00
GR. ALTIN2.498,74
BTC66.902,82
ETH3.099,80

1000 Yatırımlar Holding halka arz oluyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1000 Yatırımlar Holding A.Ş. taslak izahnamesini SPK onayına sunarak halka arz sürecini başlattı. Toplam 9.500.000 adet payın satışı düşünülen halka arza A1 Capital Yatırım Menkul Değerler A.Ş. liderlik edecek. Halka arzda satılacak payların 7.000.000 adedi sermaye artırımı yöntemi ile, 2.500.000 adedi ise ortak satışı yöntemi ile gerçekleşecek ve halka arz gelirinin %73,68’i şirket kasasına girmiş olacak. 1000 Yatırımlar Holding bünyesinde BinBin, Meta, Algoritma, Altay Enerji ve Go Sharing olmak üzere 5 şirket bulunuyor.

Borsa ve halka arzlar ile ilgili gelişmeleri en hızlı şekilde öğrenmek ve Rotaborsa telegram hesabını takip etmek için tıklayınız.

1000 Yatırımlar Holding halka arz oluyor! HABERLER, Gündemdekiler, HALKA ARZ, HALKA ARZ ONAYI BEKLEYEN ŞİRKETLER, Şirket Haberleri Rota Borsa

1000 Yatırımlar Holding halka arz ne zaman?

Halk arz sonrası halka açıklık oranı %14,89 olacak şirket paylarında fiyat istikrarı işlemleri planlanıyor. Halka arzda dağıtım şekli henüz belli değil. Şirket halka arz gelirinin %75-85’ini şirketin devam eden yatırımlarının sonuçlandırılması, alternatif sektörlerin ve pazarların araştırılarak yatırım yapılması, hizmet kapasitesi kalitesi ve çeşitliliğini artırmaya yönelik mal ve hizmet alımlarının yapılması için, %13-20’sini işletme sermayesinin finansmanı için, %2-5’ini ise finansal borçların ödenmesi için kullanmayı planlıyor. Taslak izahname henüz güncelleme aşamasında olduğundan, halka arzın tamamlanması planlanan tarih henüz açıklanmadı.

1000 Yatırımlar Holding kimin? Sahibi kim?

100 Yatırımlar Holding ana pay sahipleri bilgileri şu şekilde;

1000 Yatırımlar Holding halka arz oluyor! HABERLER, Gündemdekiler, HALKA ARZ, HALKA ARZ ONAYI BEKLEYEN ŞİRKETLER, Şirket Haberleri Rota Borsa

Ekim ayı temettü takvimi!

Şirket hakkında

Şirket internet sitesinden;

2022 yılında kurulan 1000 Yatırımlar Holding, ulaşım, yazılım ve enerji gibi farklı alanlarda güvenli platformlar ve yenilikçi çözümlerle daha iyi bir gelecek modeli üzerinde çalışıyor. Her gün yeni fikirleri ve hızlı büyüme oranı ile yarına emin adımlarla ilerliyor. Bünyesinde 500’ü aşkın kişiye istihdam sağlayan 1000 Yatırımlar Holding, büyüyen şehirlerin ve değişen dünyanın sorunlarına akılcı çözümler ararken gücünü yeniliğe olan merakından ve sürekli gelişime bağlılığından alıyor.

1000 Yatırımlar Holding’in bünyesinde 5 şirket bulunmaktadır:
BinBin, Meta, Algoritma, Altay Enerji ve Go Sharing

2019 senesinde BinBin ile çıkmış olduğumuz bu yolculukta bize eşlik etmesi için QCharge ve Algoritma’yı hayata geçirdik. BinBin çevreci ulaşım alternatifleriyle paylaşım ekonomisini yaygınlaştırmayı hedefleyen bir uygulama olarak faaliyetine başladı.

QCharge, bu ekosistemi desteklemesi için kuruldu. Enerji tüketiminin fazlalaşması, elektrikli otomobil pazarının büyümesi; enerji ihtiyacında büyük açık oluşturdu. Bu noktada kendi enerjimizi üretebilmek, elektrikli şarj istasyonları ile hizmet verebilmek için ​QCharge bünyesinde faaliyetlere başladık.

BinBin’in yapısını inşa ederken yerli yazılım ve donanımın önemini anlama fırsatı bulduk. Yazılım, Dünya’da en büyük katma değere sahip olan unsurların başında gelmektedir. Akıllı şehir teknolojileri üretmek, yerli yazılımlarımızla farklı alanlarda hizmet verebilmek, katma değer üretebilmek için Algoritma ekibimizle projeler oluşturmaya başladık.

Bedelsiz açıklayan şirketler!

ZOREN hisse devri haberi için aşağıdaki linke tıklayınzı!

Rota Borsa sosyal medya hesaplarını takip etmek için aşağıdaki linklere tıklayınız!

Borsa ve halka arzlar ile ilgili gelişmeleri en hızlı şekilde öğrenmek ve Rotaborsa resmi twitter hesabını takip etmek için tıklayınız.

Borsa ve halka arzlar ile ilgili gelişmeleri en hızlı şekilde öğrenmek ve Rotaborsa telegram hesabını takip etmek için tıklayınız.

Borsa ve halka arzlar ile ilgili gelişmeleri en hızlı şekilde öğrenmek ve Rotaborsa instagram hesabını takip etmek için tıklayınız.

Borsa ve halka arzlar ile ilgili gelişmeleri en hızlı şekilde öğrenmek ve Rotaborsa facebook hesabını takip etmek için tıklayınız.

2023 bedelsiz verecek hisseler ve tarihleri

2023 temettü verecek hisseler ve tarihleri

2023 halka arz olacak şirkerler

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir