USD32,66
EURO35,44
GBP42,09
EURO/USD1,08
BIST10.851,78
Petrol86,86
GR. ALTIN2.509,73
BTC57.653,02
ETH3.036,08

1000 Yatırımlar Holding (BINHO) CEO’sundan önemli açıklamalar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çevreci çözümleri ile ve yatırımları ile dikkat çeken borsanın yeni şirketi 1000 Yatırımlar Holding A.Ş. (BINHO) Kurucu ortağı ve CEO’su Kadir Abdik, sürdürülebilirlik ve çevreye duyarlılık konusundaki hassasiyetlerin idile getirirken; “Sürdürülebilirlik ve çevreye duyarlılık, iş yapış şeklimizin temelini oluşturmakta. Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakma sorumluluğumuzu en üst düzeyde hissediyor ve bu doğrultuda yenilikçi çözümler geliştiriyoruz” açıklamasında bulundu. İşte detaylar…

1000 Yatırımlar Holding'den (BINHO) yeni yatırım açıklaması! HABERLER, Gündemdekiler, Şirket Haberleri Rota Borsa

Foreks Haber’de yer alan habere göre

1000 Yatırımlar Holding, çevre dostu mikro mobilite çözümleri ve yenilikçi teknolojileriyle karbon ayak izini azaltarak geleceğe yatırım yapıyor, yeşil bir dünya için çalışıyor.

5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü kutlamak amacıyla 1000 Yatırımlar Holding, çevreye duyarlı ve sürdürülebilir çözümler geliştirme konusundaki kararlılığını bir kez daha vurguluyor. Misyonu yenilikçi teknolojilerle sürdürülebilir çözümler sunmak olan 1000 Yatırımlar Holding, mikro mobilite, sürdürülebilir ulaşım ve sistem entegrasyonu alanlarında önemli bir rol üstlenmekte. 1000 Yatırımlar Holding, bu sorumluluğu inovasyon ve çevre bilinciyle geleceğe yön veren uygulamalarıyla ediniyor, böylelikle çevreye verilen olumsuz etkileri minimize etmeyi hedefliyor.

Sürdürülebilir Ulaşımda Yeni Bir Dönem

1000 Yatırımlar Holding; bünyesinde bulunan ve bugün yurtdışında birçok yerde faaliyet gösteren mikro mobilite şirketi “BinBin” ve uluslararası arenada paylaşımlı e-bisiklet ve e-moped çözümleri sunan şirketi “GO Sharing” ile birlikte çevre dostu ulaşım çözümleri oluşturmakta ve özellikle doğaya salınan fosil yakıt kaynaklı karbon ayak izini azaltmayı hedeflemekte. Akıllı algoritmalar ve IoT teknolojileriyle donatılan bu şirketler, enerji tüketimini optimize ederek kullanıcılarına daha çevreci ve verimli bir ulaşım deneyimi sunmakta ve böylece şehir içi trafik azalırken kentlerin hava kalitesi de iyileşebilmekte.

Ayrıca 1000 Yatırımlar Holding, bünyesinde bulunan Q Charge ve Altay Enerji şirketleri ile yeni nesil enerji çözümleri hizmetleri sunuyor.

Çevre Dostu İş Modelleri

“Sürdürülebilirlik” vizyonuyla hareket eden 1000 Yatırımlar Holding, fosil yakıt kullanımını azaltacak ileriye dönük projeler geliştirmeye devam ediyor. Gelişmiş AR-GE altyapısı ve uzman ekibiyle, enerji verimli ürün ve hizmetler tasarlayarak hem ekonomik hem de ekolojik açıdan sürdürülebilir çözümler sunuyor. 1000 Yatırımlar Holding’in Kurucu Ortağı ve CEO’su Kadir Abdik, “Sürdürülebilirlik ve çevreye duyarlılık, iş yapış şeklimizin temelini oluşturmakta. Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakma sorumluluğumuzu en üst düzeyde hissediyor ve bu doğrultuda yenilikçi çözümler geliştiriyoruz. Çünkü inanıyoruz ki doğaya saygı göstermek, aynı zamanda geleceğe yatırım yapmaktır. Bizler, sadece bugün için değil, gelecek nesillerin refahı için de sorumlu davranmanın önemini kavramış durumdayız. Bu bakış açısıyla hareket ederek, yenilikçi ve çevreci çözümlerle doğanın ve insanlığın ihtiyaçlarını birleştirmeyi hedefliyoruz.” açıklamasında bulundu.

Geleceğe Yatırım, Doğaya Saygı

1000 Yatırımlar Holding, çevre dostu yaklaşımlarıyla sadece iş dünyasında değil, toplum genelinde de fark yaratmayı amaçlamakta. Çevreye duyarlı mikro mobilite çözümleriyle, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmayı hedefleyen 1000 Yatırımlar Holding, sürdürülebilir ulaşım çözümleri sunarak karbondioksitin doğaya salınımını azaltabilmekte. Halihazırda sahip olduğu ve sürdürülebilirliği inovasyonla birleştirdiği bu vizyonla, insana saygılı bir gelecek inşa etme konusunda kararlılıkla ilerlemekte.

5 Haziran Dünya Çevre Günü vesilesiyle 1000 Yatırımlar Holding, sürdürülebilir bir gelecek için attığı kararlı adımları ve bu alandaki taahhüdünü bir kez daha vurguluyor.

Kaynak: Foreks Haber

Borsa ve halka arzlar ile ilgili gelişmeleri en hızlı şekilde öğrenmek ve Rotaborsa telegram kanalını takip etmek için tıklayınız.

Popüler Haberler

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir