Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

📰

Haber Platformuna Git

Bu alanı düzenlemek için Admin panel >> Tema özellikleri >> 🟪[XGT] Style V9 - Mini duyuru blokları >> Sekmesine gidiniz

⭐️

Tüm Hisseleri Görüntüle

Bu alanı düzenlemek için Admin panel >> Tema özellikleri >> 🟪[XGT] Style V9 - Mini duyuru blokları >> Sekmesine gidiniz

🌎

Popüler Haberleri Görüntüle

Selamlar HisseNet ahalisi bol karlı kazançlı bir gün dilerim hepimize. | Rota Borsa Forum

alikara98

Yeni Üye
Selamlar HisseNet ahalisi bol karlı kazançlı bir gün dilerim hepimize.

hayat finans var hocam olmaz mı, da bu nasıl oluyor biraz anlat da hayrın dokunsun hahah :)

üstadım kampanyaya katılıyorsun, yıl sonuna kadar borsa İstanbul pay senedi piyasasında 10Mn tl ve üzeri hisse senedi alım ve satım işlemi yapıyorsun sonrasında sana kalıcı olarak %50 indirim ile binde 1 komisyon oranı tanımlanıyor. Bu hacimde işlem yapanlar varsa aramızda baya mantıklı ve faydalı bence

çok teşekkür ederim benim şuan için böyle bir işlem hacmim yok ama olanlar için cidden çok mantıklı bir kampanya

hoş geldiniz..

burası hissenet değil ROTA BORSA..

sanırım aynı mesajı sözkonusu forumada yolladınız, karışıklık oldu

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Tema özelleştirmeleri kullanılamıyor!

Tema özelleştirme alanlarını sizin için kullanılamıyor, lütfen daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

• Renk kombinasyonları kullanılamıyor!

Renk kombinasyonları sizin için kullanılamıyor, bu alan yöneticiler tarafından kısıtlanmış olabilir. Daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

Arkaplanlar kullanılamıyor!

Arkaplan kontrolleri sizin için kullanılamıyor, bu alan yöneticiler tarafından kısıtlanmış olabilir. Daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

Geri