USD34,26
EURO37,63
GBP44,95
EURO/USD1,10
BIST9.031,64
Petrol81,06
GR. ALTIN2.910,20
BTC63.178,11
ETH2.447,02
  1. Haberler
  2. HABERLER
  3. Link Bilgisayar (LINK) yeni anlaşma açıkladı

Link Bilgisayar (LINK) yeni anlaşma açıkladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Link Bilgisayar Sistemleri Yazılımı ve Donanımı Sanayi ve Ticaret A.Ş. (LINK) tarafından 7 Ekim 2024 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan bildirimde MTA GRUP ile Kritik Tesis Güvenlik Projesi Kapsamında Özel Güvenlik Teknolojileri 2.Faz Ürünleri Alımı Anlaşması Hakkında açıklama yapıldı.

Link Bilgisayar (LINK) yeni anlaşma açıkladı HABERLER, Gündemdekiler, Şirket Haberleri Rota Borsa

Link Bilgisayar Sistemleri Yazılımı ve Donanımı Sanayi ve Ticaret A.Ş. hisse haberleri

Açıklamada Şirketin, güvenlik ve savunma alanında faaliyet gösteren MTA Güvenlik Sistemleri ve Bilişim Teknolojileri Tic. San. Ltd. Şti. firmasından KDV Dâhil 136.800 USD tutarında sipariş onayı aldığı belirtildi. Bu anlaşma kapsamında Kritik Tesis Güvenlik Projeleri 2. Faz çalışmaları kapsamında kullanılacak özel güvenlik teknolojileri ürünleri temin edilecek.

“MTA Grup, güvenlik ve savunma sektöründe güçlü bir konuma sahip olup, yerli ve milli projelere ileri teknoloji çözümleriyle katkıda bulunmaktadır. Bu iş birliği, Link Bilgisayar’ın güvenlik teknolojileri ve savunma sanayi alanında ürün ve hizmet portföyünü genişletme ve sürekliliğini arttırma fırsatını sunmaktadır.”

Borsa ve halka arzlar ile ilgili gelişmeleri en hızlı şekilde öğrenmek ve Rotaborsa telegram hesabını takip etmek için tıklayınız.

Popüler Haberler

Tümünü Gör

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir