USD34,24
EURO37,63
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC62.170,07
ETH2.420,98
  1. Haberler
  2. HABERLER
  3. Beyaz Filo’dan (BEYAZ) yeni yatırım açıklaması

Beyaz Filo’dan (BEYAZ) yeni yatırım açıklaması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beyaz Filo Oto Kiralama A.Ş. (BEYAZ) tarafından 2 Ekim 2024 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan bildirimde yeni yatırım hakkında açıklama yapıldı.

Beyaz Filo'dan (BEYAZ) yeni yatırım açıklaması HABERLER, Gündemdekiler, Şirket Haberleri Rota Borsa

Beyaz Filo Oto Kiralama A.Ş. hisse haberleri

Açıklamada şirketin %100 Bağlı Ortaklığı olan Edirne Servis ve Otomotiv A.Ş.’nin almış olduğu Yönetim Kurulu kararı doğrultusunda, arsaların satın alma işlemlerinin tamamlandığı, Edirne İli Merkez İlçesi İskender Mahallesi Sazlıdere Karşısı Mevkisinde yan yana bulunan; 190 ada 3 parsel 7.007 m² ve 190 ada 2 parsel 1.000 m² arsaların birleştirme (tevhid) işlemleri yapılarak, Edirne Servis ve Otomotiv A.Ş.’nin Renault-Dacia Marka Bayilik ve Servis faaliyetlerine kendi mülkünde devam etmesi için üzerine plaza binası yapılması planlandığı belirtildi.

Yapılacak plaza; karbon ayak izi olmayan sürdürülebilirlik konseptinde maliyet avantajı olacak şekilde bayi geliştirme ekibi ile sıfırdan projelendirileceği, son teknoloji projelendirilecek yeni plaza da elektrikli ve Hibrit araçlara yönelik alt yapı ve dc şarj cihazları ile dışarıya da hizmet verileceği, yapılacak GES yatırımı neticesinde, kendi ürettiği enerjisi ile tüm elektrik ihtiyacını sağlayıp, fazlasını da değerlendirme imkanına sahip olacağı vurgulandı.

Satış sonrasında bölgede mevcut talebin karşılanacağı hasar ve lojistik merkezi ile ciro ve karlılık sağlanacağı, Yeni Plaza’da ürün gamına ilave 2 marka için daha yer mümkün olması sebebiyle, ilave ciro ve karlılık sağlanma imkanı mevcut olacağı belirtildi.

Borsa ve halka arzlar ile ilgili gelişmeleri en hızlı şekilde öğrenmek ve Rotaborsa telegram hesabını takip etmek için tıklayınız.

Tüm Beyaz Filo hisse haberleri için aşağıdaki linke tıklayınız.

https://rotaborsa.com/etiket/beyaz-filo-hisse-haberleri/

Popüler Haberler

Tümünü Gör

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir