USD34,24
EURO37,63
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC61.878,45
ETH2.396,74
  1. Haberler
  2. HABERLER
  3. Hareket Proje (HRKET) tahmin edilen ve gerçekleşen bilanço rakamlarını açıkladı!

Hareket Proje (HRKET) tahmin edilen ve gerçekleşen bilanço rakamlarını açıkladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği A.Ş. (HRKET) tarafından 4 Temmuz 2024 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan bildirimde Halka Arz Fiyatının Belirlenmesinde Esas Alınan Varsayımlara İlişkin Değerlendirme Raporu hakkında açıklama yapıldı.

Hareket Proje'den (HRKET) Katar Enerji NFE Projesi hakkında açıklama! HABERLER, Gündemdekiler, Şirket Haberleri Rota Borsa

Buna göre 2024 yılı 1.çeyrek sonunda Fiyat Tespit Raporu’nda öngörülen tahminlere göre; Şirket’in net satışları sezonsal etki nedeniyle öngörülen tahminin %91’i oranında gerçekleşmiş, satışların maliyeti ise öngörülen tahminin %18 üzerinde gerçekleşmiştir. Brüt Kar öngörülen tahminin altında gerçekleşmiş olup, satışların maliyetinin ise öngörülen tutarın üzerinde olmasının sebebi, büyük ölçüde proje giderlerinden kaynaklanmaktadır.

Hareket Proje (HRKET) tahmin edilen ve gerçekleşen bilanço rakamlarını açıkladı! HABERLER, Gündemdekiler, Şirket Haberleri Rota Borsa

Borsa ve halka arzlar ile ilgili gelişmeleri en hızlı şekilde öğrenmek ve Rotaborsa telegram hesabını takip etmek için tıklayınız.

Popüler Haberler

Tümünü Gör

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir