Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu alanı düzenlemek için Admin panel >> Tema özellikleri >> 🟪[XGT] Style V9 - Mini duyuru blokları >> Sekmesine gidiniz
Bu alanı düzenlemek için Admin panel >> Tema özellikleri >> 🟪[XGT] Style V9 - Mini duyuru blokları >> Sekmesine gidiniz
Valla helal. Diyecek söz bulamadım.Merhabalar dostlar,
KOZA grubunda birleşme kokusu geliyor, 3 hafta yakın takip edelim.
KOZAA
KOZAL
İPEKE
3 günde % 10 marj üretti takip edleim,Kardemirler tek çatı altında birleşir mi?
Birleşirse hangisi kopar gider? Dursun bakalım fiyatlar ilerleyen dönemde bakalım tekrardan
Ekli dosyayı görüntüle 1693
ihlas grubu bir habere gebe, tam olarak bilmiyorum fakat tahminim var, flama çalışacaktır bence deDikkatimi çekti, sadece takip edeceğim 2/3 hafta.
Tesadüf kalkmış bu.ihlas grubu bir habere gebe, tam olarak bilmiyorum fakat tahminim var, flama çalışacaktır bence de
ü
Takibe aldımAKSEN
Acaba sektöre yabancu olmayan AKSEN talip olablirmi
Socar sözcüsü Bloomberg'e yaptığı açıklamada, "Bursagaz ve Kayserigaz'ın sahibi olan Socar Turkey Doğalgaz Yatırım AŞ'nin satışı için görüşmelere başladık" dedi.
Ekli dosyayı görüntüle 1745
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Tema özelleştirme alanlarını sizin için kullanılamıyor, lütfen daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.
Renk kombinasyonları sizin için kullanılamıyor, bu alan yöneticiler tarafından kısıtlanmış olabilir. Daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.
Arkaplan kontrolleri sizin için kullanılamıyor, bu alan yöneticiler tarafından kısıtlanmış olabilir. Daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.