Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

📰

Haber Platformuna Git

Bu alanı düzenlemek için Admin panel >> Tema özellikleri >> 🟪[XGT] Style V9 - Mini duyuru blokları >> Sekmesine gidiniz

⭐️

Tüm Hisseleri Görüntüle

Bu alanı düzenlemek için Admin panel >> Tema özellikleri >> 🟪[XGT] Style V9 - Mini duyuru blokları >> Sekmesine gidiniz

🌎

Popüler Haberleri Görüntüle

Vişne Madencilik Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş. (VSNMD) Halka Arz

tsigalko9

Yeni Üye
Vişne Madencilik (VSNMD) Halka Arzı hakkındaki tüm bilgileri bu başlık altında bulabiliriz.

visne1.jpg

Son düzenleme:
Vişne Madencilik (VSNMD) katılım endeksine uygun mu? Vişne Madencilik caiz mi? Halka arz helal mi?

Vişne Madencilik Üretim San. ve Tic. A.Ş. (VSNMD) halka arzı, yayınlanan borsa görüşüne göre katılım endeksine uygundur.

image-101.png

Son düzenleme:
Vişne Madencilik (VSNMD) hangi bankalarda var? VSNMD aracı kurumlar

Vişne Madencilik Üretim San. ve Tic. A.Ş. halka arzına katılım yapılabilecek banka ve aracı kurumlar, kısa süre içinde yayımlanması beklenen onaylı izahname ile belli olacak.

Vişne Madencilik (VSNMD) kaç lot verir? VSNMD kişi başı kaç lot düşer?

Vişne Madencilik bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yöntemi ile halka arz olacak! Halka arz için önümüzdeki hafta talep toplanacak. Vişne Madencilik Üretim San. ve Tic. A.Ş. halka arzında halka arzında bireysel yatırımcılara ayrılan pay miktarı henüz belli olmadığından bu konuda bir tahmin yürütmek şuan için mümkün değildir. Detaylar, kısa süre içinde yayımlanması beklenen onaylı izahname ile belli olacak.

Vişne Madencilik (VSNMD) halka arz tarihi açıklandı

Vişne Madencilik Üretim San. ve Tic. A.Ş. (VSNMD) halka arzı için talep toplama tarihleri 3-4-5 Şubat 2025 olarak belirlendi.

Halka arz için bireysele eşit dağıtım yöntemiyle 3 iş günü süresince talep toplanacak.

Vişne Madencilik (VSNMD) kaç lot verdi? Vişne Madencilik halka arz sonuçları açıklandı!

Vişne Madencilik (VSNMD) halka arzında toplam 228.291 bireysel yatırımcıya hisse dağıtımı yapıldı. Halka arzda katılımcı sayısının düşük olması sebebiyle bu sayı üzerinden bir hesap yapmak yanıltıcı olabilir.. Vişne Madencilik Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş. paylarının halka arzında içsel bilgiye ulaşabilecek konumdaki ve idari sorumluluğu bulunan kişiler tarafından satın alınan paylar arasında 278 lot dağıtım yapılan bireysel yatırımcı bulunuyor. Azami kaç lot dağıtıldığına dair kesin sonuçlar, paylar hesaplara dağıtıldıktan sonra netleşecek. Payların önümüzdeki hafta borsada işlem görmeye başlaması bekleniyor. Vişne Madencilik Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş. paylarının halka arzında satışa sunulan payların %5'inden fazlasını satın alan yatırımcıya ilişkin bilgiler aşağıda yer almaktadır.

Satışa Sunulan Sermaye Piyasası Aracının %5'inden Fazlasını Alan Gerçek/Tüzel Kişiler
Adı veya ÜnvanıSatın Alınan Nominal Tutar (TL)Satışa Sunulan Sermaye Piyasası Aracının Nominal Tutarına Oranı (%)Faaliyet KonusuFaaliyet Gösterdiği ÜlkeSermaye Piyasası Aracının Alım Amacı
TLY Tera Portföy Yönetim A.Ş. Birinci Serbest Fon2.270.300% 9,46Portföy YönetimiTürkiyeYatırım
Tera Yatırım Menkul Değerler A.Ş.1.335.470% 5,56Aracı KurumTürkiyeYatırım

Tera Yatırım liderliğindeki konsorsiyum aracılığı ile Vişne Madencilik Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş. ("Vişne Madencilik") paylarının halka arzında talep toplama işlemleri 3-4-5 Şubat 2025 tarihlerinde tamamlanmış ve sermaye artırımı ile ortak satışı kapsamında satışa sunulan toplam 24.000.000 TL nominal değerli paylar dağıtıma konu edilerek satışı gerçekleştirilmiştir. Vişne Madencilik 898.560.000 TL halka arz büyüklüğüne sahip ve 24.000.000 TL nominal değerli paylarının halka arzında 228.291 adet yurt içi bireysel yatırımcıya, 10 adet yüksek başvurulu yatırımcılar, 140 adet grup çalışanlarından olan yatırımcılara, 17 adet yurt içi kurumsal yatırımcıya ve 1 adet yurt dışı kurumsal yatırımcıya olmak üzere toplamda 228.459 yatırımcıya dağıtım gerçekleştirilmiştir. Dağıtıma esas tahsisat oranları ise yurt içi bireysel yatırımcılar için %59,47, yüksek başvurulu yatırımcılar grubu için %23,31, grup çalışanları için %0,32, yurt içi kurumsal yatırımcılar için %12,27 ve yurt dışı kurumsal yatırımcılar için ise %4,63 olarak gerçekleşmiştir. Halka arz ilişkin dağıtım tutarları ve talebi karşılanan başvuru sayısı, yatırımcı grubu bazında ekte yer almaktadır.

image-7.png

Vişne Madencilik (VSNMD) işlem tarihi açıklandı! Vişne Maden borsada ne zaman işlem görecek?

Halka arz edilen 24.000.000 TL nominal değerli Şirket payları 11.02.2025 tarihinden itibaren Ana Pazar'da 37,44 TL baz fiyat, "VSNMD.E" kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacak.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Tema özelleştirmeleri kullanılamıyor!

Tema özelleştirme alanlarını sizin için kullanılamıyor, lütfen daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

• Renk kombinasyonları kullanılamıyor!

Renk kombinasyonları sizin için kullanılamıyor, bu alan yöneticiler tarafından kısıtlanmış olabilir. Daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

Arkaplanlar kullanılamıyor!

Arkaplan kontrolleri sizin için kullanılamıyor, bu alan yöneticiler tarafından kısıtlanmış olabilir. Daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

Geri